1 jaar Archie

En zo is Archie ook alweer een jaar bij ons!


Toen hij een jaar geleden in Rotterdam aankwam was het een redelijk zenuwachtig hondje, niet zo gek na alles wat zo’n beestje in een dag meemaakt natuurlijk. Op zich is Archie nog steeds een druktemakertje maar wel met een gouden inborst. Het is een knuffelkont eerste klas gebleken die bromt als hij lekker tegen je aanligt en je je teveel beweegt. Hij is ook wat jaloers aangelegd want als het baasje Bonita of één van de katten roept komt hij er meteen blaf/snauwend aan. Even terecht wijzen en dan valt het kwartje wel. Anderzijds aaien en knuffelen we ze meestal tegelijkertijd zodat er geen reden tot jaloezie is.


Op de sport en spel cursus doet hij de halve les mee en kijkt amper om naar de andere honden: de geurtjes op de grond zijn veel belangrijker tenslotte. Kriskras langs elkaar lopen gaat daar met Archie overigens een stuk makkelijker dan met Bonita die elke vreemde hond bij voorbaat ‘stom’ en blafwaardig vindt. Als ze samen zijn vinden ze dat alletwee….


Na de laatste uitlaatbeurt van de dag krijgen ze in de vorm van een spelletje nog wat brokjes uit de hand waarna Archie het bedtijd vindt: hij pakt zijn knuffel en loopt er druk mee naar de deur.

's Nachts ligt hij lekker in zijn mand op een stretchbed aan ons voeteneinde met daarin zijn eigen dekbed om hem samen met zijn knuffels in te vouwen: dat vindt hij geweldig! Net als uitslapen trouwens en een ochtenddutje en een middagslaapje….

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis