Archie op cursus

Vorige week was er tot grote teleurstelling van Bonita geen Sport en spel cursus; vandaag gelukkig voor haar weer wel.

De hond tussen de benen door laten lopen en daarna door de hoepel, in de hoepel gaan zitten en blijven zitten terwijl de mens om de hoepel heen loopt. Twee hoepels schuin tegen elkaar aan houden en de hond er tussendoor: niets was te moeilijk voor Bonita! Nimrod, met wie we samen de opdracht uitvoerde, durfde niet tussen de twee hoepels door maar Bonita liep er na de eerste aarzelende keer gewoon tussendoor. Kijk.....en niks vanaf pup opgevoed zoals Nimrod.

Het laatste kwartiertje Archie weer even ingezet, hij moest met zijn voorpoten op een kistje gaan staan. Na hier – tot grote hilariteit en zeker niet voor de eerste keer- tegenaan te hebben geplast vond hij het wel een aardig idee. Leuk dat er juist toen foto's werden gemaakt.

Na de cursus nog een rondje bos, thuis in de patio even kammen tegen de vervloekte teken en dan lekker met een kauwbot de mand in. Tijd voor een middagslaapje.

Archie is een enorme knuffel gebleken maar hij is ook een echt opgewonden standje: hij piept en blaft al als we onze schoenen aantrekken om op pad te gaan; als hij na de eerste ronde 's morgens binnenkomt omdat er dan gegeten gaat worden en ga zo maar door. Bonita, dat is pas de rust zelve! Zij kijkt het allemaal aan en verbaast zich over zoveel drukte om niets...

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis