Bonita is alweer geslaagd!

Het is 7 uur vanmorgen als de wekker gaat, volslagen overbodig met Suske die nog steeds erg vroeg aan het donderen gaat, maar ik was vergeten hem uit te zetten. Gjalt doet de eerste ronde met Bonita waarna we ontbijten, afwassen en meer van dat noodzakelijke gedoe.

Vanaf half 9 is Bonita gespitst op mij (dat is op deze tijd echt alleen op zaterdag) ‘moeten we niet een stukje lopen?’ Ja, dat moeten we zeker zodat ze lekker rustig kan poepen en ik op het cursusterrein niets hoef op te ruimen. Meteen even opwarmen voor de laatste les van Sport en Spel. Naadloos doet ze wat gevraagd wordt, ondertussen gek doen met een enorme tak die ze onderweg vindt. Dat is Bonita op zaterdagochtend, lekker opgewonden omdat ze weet dat ze van alles en iedereen te zien krijgt en best leuke dingen mag doen. Er moet tenslotte niets.


Tegen kwart voor 10 vertrekken we dan en beginnen eigenlijk al meteen met de les. Ik tussen twee pionnen in staande en Bonita er om heen lopend, over de lange plank en dit keer ook halverwege even zitten, de ring. Ach, voor het meeste draait ze haar poot niet om hoor! Vandaag nam ze zelfs brokjes aan van Priscilla en van Dave. Op verzoek van Priscilla ging ze zelfs voor haar zitten.


Maar goed, het was de tiende en laatste les en dus kregen we vandaag als een van de weinigen een certificaat omdat we niet één les hebben gemist. Fotowaardig, besliste Priscilla die wel vond dat Bonita er bij keek alsof het niets bijzonders was “Ik heb er al zoveel van”.


Omdat Bonita (die in de eerste plaats natuurlijk) en ik de cursus zo leuk vinden gaan we gewoon doooooooooooooooooooooor! Volgende week kopen we dus een nieuwe leskaart waarmee we er weer tien lessen tegen kunnen. Tenzij het zo giet dat het meer op een zwemles zou gaan lijken. Maar geen wind of sneeuw die ons tegen zal houden13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis