De schatten

Hoe gaat het nu met Suske; is hij nog steeds zo vervelend? Nou nee, Suske is weer in een andere fase beland. Het is nu: eten, plassen of poepen in de patio en lekker weer gaan liggen slapen. Dit patroon rolt zich een keer of drie per dag af.

Schanulleke is nu weer de opstandige; ik denk dat het door het zachte weer komt. Was ze doorgaans rond half acht, acht uur binnen dan gingen de luikjes dicht en ging zij na een klein hapje lekker slapen. De laatste avonden moeten we haar roepen waarna ze meestal wel komt. Behalve gisteravond. We hadden alles afgesloten waarna ze zich vreselijk en luidruchtig heeft zitten beklagen totdat we haar uit narigheid maar weer naar buiten hebben gelaten. Waar we al bang voor waren gebeurde ook; toen we haar tegen onze bedtijd riepen, kwam ze niet. Dus ik als bezorgde moeder om elf uur checken of ze binnen was: Nee. Toch in slaap gevallen en om een uur of 1 geluisterd of ik haar belletje ergens in huis hoorde: Nee. Dat zegt natuurlijk ook niet alles want zo af en toe ligt of zit ze gewoon stil.... Ik lag me te bedenken dat ik om een uur of drie naar buiten zou gaan om haar te zoeken en te roepen totdat ik me bedacht dat het veel rustiger voor mijn hoofd zou zijn als ik eerst nog ens ging checken of ze niet al binnen was. En ja, daar lag ons kleine ADHD-bitchje; heerlijk knorrend in haar radiatormandje. Pfoei, wat was ik daar weer blij mee! Nu kon ik ook nog even gerust slapen.

Wiske is het altijd stabiele en rustige baby-dametje. Zij zit, ligt of loopt gewoon te zijn zoals ze is: Onbestaanbaar lief.

Als je de foto's goed bekijkt zie je dat de kattenkinderen niet alleen met liefde maar ook met een dekentje toegedekt worden. Bonita is hierop geen uitzondering maar daar maak ik binnenkort eens een filmpje van; dat is namelijk een heel ritueel circus met Rumpie, Stumpie, kauwbot en kauwschoen....


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis