Keek op de week

Jammer maar helaas: de laatste week vakantie zit er weer op. Voor nu tenminste; er is nog wel een aardig aantal weken over de rest van het jaar te verdelen.


Vanzelfsprekend zijn we afgelopen woensdag nog een keer naar de hondenspeeltuin geweest, iedereen vindt het leuk en zit/loopt te genieten. Eigenlijk wilden we ook nog even op vliegveld Hoogeveen kijken maar toen regende het al zo dat we dat maar hebben overgeslagen.Bovendien was Schanulleke jarig die een blikje natvoer extra kreeg naast haar twee nieuwe krabplanken. Grappig was dat - nu het weer wat minder was- Schanulleke besloot het zwembad van de honden in te zetten als veilige uitkijkpost.Donderdag zijn we naar de Dierenbegraafplaats in Ommen geweest waar twee van onze katten begraven liggen: Tutje en Tjibbe. Alles zag er netjes uit maar je voelt het verdriet en de ellende daar natuurlijk hangen. Dat was ook zo bij Archie en Bonita reden om niet te lang te blijven.


Vrijdag nam het baasje een verrassing mee voor Archie en Bonita: elk een superbot gevuld met…..pens!! Echt een succesnummer wat stank en rommel betreft…… Bonita is tot dusver halverwege gekomen; Archie heeft hem helemaal opgegeten in twee dagen. Ik heb zijn mand moeten wassen; zo’n enorme bende en stank. Maar ze hebben er wel van genoten, dat kan ik rustig zeggen.Ik ben niet helemaal wild van hondenkleding maar Archie heeft echt zo’n kale borst en nek dat hij het gauw koud heeft. Ik moest van de week wat bij Zoolpus bestellen en zag daar een Noors truitje, gevoerd met fleece, voorzien van klittenband en zeer redelijk geprijsd. Dus heb ik die voor de koude dagen binnenshuis mee besteld. Gepast en goedgekeurd.Zaterdag, cursus sport en spel. Met Bonita geoefend met pionnen met ‘links’ en ‘rechts’ wat zij eigenlijk al weet omdat ik dat onder het lopen regelmatig oefen. Wat ik niet geoefend had was dat zij bovenop de pion plastte, ha,ha,ha! Met Archie ging het om het zoeken van het juiste bakje met lekkers erin. Mjah, dat kan hij aardig hoor, dat zoeken.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis