Les 9 alweer van Sport en Spel!

Les negen van de cursus Sport en spel in -hoe kan het ook anders zou je inmiddels denken- een heerlijk zonnetje.


Bonita is op zaterdag helemaal op de cursus ingesteld. We lopen om negen uur eerst nog een grote ronde om alles te doen wat nodig is en hebben dan nog een kwartiertje over voordat we weg moeten. Vanmorgen kwam ze na 5 minuten al met haar kop op mijn stoel hangen: ‘Moeten we niet weg? Komen we niet te laat?’ Ze heeft er dus echt zin in!


De ring om doorheen te springen, de verhogingen om overheen te springen en de tunnel. De tunnel hebben we overgeslagen; daar zijn we alleen langsgelopen. Zelf het achteruitlopen op de lange houten plank ging prima!


Wel drie puppies gezien en besnuffeld (oh, wat schattig) en een nieuw vriendje gemaakt met een hond die er voor het eerst was: een Friese stabij die wat bang voor andere honden is. Ik denk dat ze elkaar goed begrijpen en aanvoelen want ze wilden meteen met elkaar spelen!


Tot slot moesten we allemaal een selfie maken met de hond samen…..mislukt bij mij natuurlijk omdat ik in dat felle licht echt niet zie welke knop waar zit. De foto is dus gemaakt door Peter, het baasje van Doortje.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis