Man van de wereld

Archie is inmiddels zo gesetteld dat hij af en toe een beetje jaloers is, wat we natuurlijk zo snel mogelijk ‘de kop indrukken’.


Als Archie naast het baasje op de bank ligt en Bonita wil een aai halen: ‘gggrrrrr’. “Archie, Stop. Nee”, het Nederlandse vingertje erbij omhoog houdend. Dan kijkt hij je haast schuldbewust aan, geeft zich na twee keer over en gaat weer verder slapen. Hetzelfde met Suske, zelfde tekst, zelfde resultaat.


Als Archie ‘s morgens de huiskamer weer in komt -nadat hij soms nog een uurtje terug is gegaan naar bed met baasje of vrouwtje- ligt Bonita in haar mand in de huiskamer te kwispelen omdat ze zo blij is dat iedereen er weer is. Dan wil ze Archie daadwerkelijk kusjes en pootjes geven en dus zorgen wij dat Archie even bij haar mand stopt want anders loopt hij er arrogant voorbij naar zijn eigen mand. En dan vindt hij dat toch weer helemaal leuk en interessant hoor!
Suske mag wel bij het vrouwtje op schoot maar het baasje is van Archie. Denkt hij. En dat denkt hij dus verkeerd. ’s Nachts hebben we voor de katten een lekker dekbed op de bank waar Archie s’ morgens ook wel graag op wil liggen, maar ja, dan ligt Suske daar al…….. Dus vanmorgen Suske zitten aaien op zijn dekbed en tegen Archie gezegd dat hij er ook bij mag zonder jaloers te zijn. Ok, dat is begrepen! "Ik kijk ook heus niet". En zo wordt het gemok van Archie langzaam maar zeker minder.Vanmorgen zijn we niet naar cursus geweest ( de afgelopen twee weken was er wegens vakantie geen cursus) omdat we maandag ook al naar de hondenspeeltuin gaan. Bonita was afgelopen week jarig en Archie de komende week dus tijd voor een feestje buitenshuis!

11 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis