Nog twee dagen...

Spannend hoor; over twee dagen kennis maken met Archie. We hebben Bonita, Suske, Wiske en Schanulleke al uitgebreid geïnformeerd maar het lijkt of alleen Bonita doorheeft dat er iets staat te gebeuren.


We zijn ook super nieuwsgierig hoe Bonita zal reageren: buiten is ze aan de lijn behoorlijk mals naar andere honden. Met mals bedoel ik eigenlijk dat ze een grote mond heeft want een tijdje terug kwamen twee loslopende hondjes op haar af en toen kroop ze achter Gjalt weg.


Stiekem hebben we het idee dat ze het heel leuk zal vinden; ze mist toch wel een speelmaatje. Dat viel extra op toen ze vorige week voor de mand van Suske stond te kwispelen om met hem te gaan spelen. Tuurlijk zal het moeten wennen maar als het met de katten is gelukt, lukt dit zeker.


De eerste en eventueel de tweede nacht slaap ik met Archie in ons bibliotheekje en daarna zie we wel waar we staan. Nog een nachtje of de mand ook naast het bed, slaapkamerdeur open of dicht. Genoeg om uit te vogelen.


We hebben het afgelopen jaar van Bonita veel geleerd en zij van ons; dat komt nu mooi van pas met Archie! Bonita heeft haar hulp al toegezegd dus dat is heel fijn.

30 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis