Papadag en Snackietijd!

Dinsdags moet ik voor mijn werk (meestal) naar Zwolle en dan is het voor onze harige kindertjes dus papadag. Bevalt de kids goed bemerkte ik toen ik thuiskwam: helemaal volgevreten met snoepjes, brokjes en blikvoer waren ze. Fijn dat ze dan toch ook allemaal weer zo blij zijn als ik er weer ben, hier een kusje, daar een kopje en verderop een likje. Heerlijk!


Meestal is het rond een uur of vier snackietijd. Tegenwoordig ligt Suske dan in de patio en Schanulleke in haar radiatorhangmatje in de gang. Maar Wiske, die weinig anders lust dan brokjes, is wel voor een snackie te porren. En dat heeft Bonita allemaal goed bekeken en begrepen dat zij dan beter ook in de buurt kan zijn.... En ook dat heeft ze natuurlijk weer heel goed begrepen.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis