Suske is verkouden

Suske loopt al een aantal weken onverminderd te niezen dus namen we het besluit ondertussen toch maar eens met hem naar de dierenarts te gaan. Voor de gezelligheid -en omdat ze natuurlijk niet alleen thuis kan blijven- hebben we Bonita meegenomen. Suske vond het vanuit zijn mand wel prettig dat hij Bonita kon zien en andersom ook.


Toen Suske aan de beurt was en de kap van het mandje af, bleef hij er mooi veilig in zitten. Hij keek eens naar Bonita die alles (veilig naast de baas zittend) met een zorgelijke blik volgde. Gelukkig blijkt er niets heel ernstigs met Suske aan de hand. Het is een virale infectie die zijn lichaam zelf zou moeten overwinnen. Omdat dit blijkbaar niet helemaal lukt een ondersteunend middeltje in pastavorm meegekregen (klinkt alsof het gratis was maar in werkelijkheid bijna net zo duur als het consult). Maar het gaat erom dat het helpt en daar ziet het er nu, 4 dagen later, gelukkig wel naar uit. Tenminste, hij niest wat minder lang.


Bonita kreeg nog een koekje van de dierenarts die ze wel aannam maar daarna op de grond legde: “Nemen jullie die even mee?”


Thuisgekomen moest Suske eerst zijn dankbaarheid voor de mentale steun aan Bonita betuigen en dat mag natuurlijk altijd. “Ja,ja, is wel goed zo kleine vriend.”

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis