Suske, onze oudste

Suske is nog steeds de eerste man in huis: hij commandeert en wij komen aan veel eisen tegemoet. “Miauw, miawhh', zittend voor de kamerdeur betekent logischerwijs dat hij naar buiten wil. Dat kan, dus lopen we mee naar de voordeur en zetten de buitendeur open zodat hij de patio in kan. Met een beetje pech komt hij na 10 minuten via het kattenluikje in de slaapkamer weer parmantig binnen wandelen omdat hij eigenlijk eten wil.

Zijn wil geschiedde. Tenminste, meestal. En dan begint het 'miauw, miawhh' weer opnieuw omdat hij nu echt naar buiten moet. Soms laten we hem maar even een tijdje zitten want hij kan ook behoorlijk overdrijven met zijn eisenpakket.

Bonita kan nog steeds op zijn affectie rekenen, Archie ook als hij niet al te druk doet en hij niet zijn bek wil aflikken omdat hij net heeft gegeten. Zijn nieuwste slaappositie is de bank waar Archie 's middags graag op ligt maar de mand van Archie is ook niet te versmaden. 's Avonds komt hij meestal even lekker op schoot om zich uitgebreid te laten kroelen op kop en buik waarna hij lekker kan gaan slapen op 'zijn' bankje.

De niesziekte Van Suske is met vlagen erg vervelend; kreeg hij een paar maanden geleden uiteindelijk toch een antibiotica injectie, enkele weken terug liep het snot hem weer uit een neusgat..... We hebben wekenlang een natuurlijke manier uitgeprobeerd maar zijn toch een week geleden maar weer met hem naar de dierenarts geweest. Toch maar weer antibioticatabletjes en een pasta ter verhoging van zijn weerstand die hij tweemaal daags krijgt (op zijn poot gesmeerd want meneer vindt het niet lekker) en tweemaal daags een druppel enchinaforce door zijn eten. Afkloppen: hij is weer even uit gesnotterd.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis