Voordat Archie komt..

Nu we weten wanneer Archie komt, komen ook onze planningsvaardigheden van pas.

Gjalt is het plafond in de hal aan het vervangen ( is wel ruim 8 meter lang) en ik ben aan het einde van het traject de huisschilder. Het plafond moet klaar zijn voordat Archie komt: mooie stok achter de deur, haha.

We gaan nog een keer naar Haarlem voordat Archie komt omdat dat er de eerste maanden niet zo snel meer van zal komen.

Alledrie de katten moet hun jaarlijkse inenting in januari krijgen; ook dat moet gebeurd zijn voordat Archie komt want anders wordt het circus dat mee wil/moet te groot.

Zeker leuk om te shoppen voordat Archie komt: twee hondenmanden kopen (ja,ja: 1 voor in de woonkamer en 1 voor in de slaapkamer), een halsband (tuigje hebben we al extra net zoals rollijnen), natuurlijk ook een eigen speeltje en een eigen etensbak.

Suske wordt zo langzamerhand al afgeleerd om 's morgens vroeg te lopen donderen in de slaapkamer: regelmatig doen we de deur om een uur of drie 's nachts dicht. Soms komt hij niet eens meer bij ons op bed maar liggen ze alledrie in de woonkamer. Dit is in de eerste plaats fijn voor onze nachtrust en in de tweede plaats omdat we eerst Archie rustig moeten laten wennen natuurlijk.

Een weekje vakantie ingeleverd omdat Archie komt en dan dus weer twee weken vrij! Dat is het leukste plannen!

14 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis