Wiske, mijn dotje

Wiske mijn dot ligt, als het even kan en ik met mijn laptop aan de eettafel zit, heerlijk op schoot te genieten en te knorren.


Ze huist nog steeds voornamelijk op tafel hoewel zij en Archie van de week redelijk dicht bij elkaar in de buurt zijn gekomen nu Archie ook in de keuken mag. Soms zit Wiske half achter een keukenkastje te kijken hoe dat gekke beest hier rondloopt. Bonita vindt ze helemaal prima en vertrouwd maar dat kan ze van Archie nog niet zeggen.


Als Wiske aandacht tekort komt miauwt ze alsof ze krols is, zo hard. En dat is meestal als wij zitten te eten of gewoon even iets voor onszelf aan het doen zijn. Maar vaak heeft ze wel gelijk en kom je ook niet weg met het geven van een paar snoepjes. Beetje 'babywiegen' in je armen, lekker wild door haar vacht rommelen, dat zijn van die kleine fijne Wiske-dingetjes.

Samen met ventje Suske in de patio is ook al zoiets geweldigs al was het omdat de honden dan lekker binnen moeten blijven! 'Vrouwtje zegt dat dit van de zomer wel samen moet kunnen zonder dat ik er te bang van ben maar dat zien we dan wel weer. Denk dat ik dat dan samen met de baasjes, Suske en Bonita wel durf'.

Ik zag vandaag alweer een paar vlinders; gelukkig dat Wiske ze niet heeft gezien want dat is haar specialiteit: vlinders vangen....


Wiske is een kattenmeisje waar je wel van MOET houden.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DE reis