Om duidelijk te maken wie wie is in ons huis heb ik de voorstelronde gemaakt.

In de voorstelronde vertel ik bijvoorbeeld sinds wanneer het huisdier bij ons is, de leeftijd en wat achtergrondinformatie. Natuurlijk geïllustreerd met foto's.

Suske

Wiske

Schanulleke 

Bonita

Archie

Wie ik niet in de voorstelronde heb meegenomen zijn de parkietendames Sjors en Sjimmie. Zeker hebben ook zij hun eigenaardigheden en grappige momenten maar net te weinig om regelmatig over te berichten. Hooguit dat Sjimmie (de groen-gele) een vervormd snaveltje heeft die elke twee weken door mij bijgeknipt moet worden. Sjors is de grootste lawaaimaker. We hadden in september 2014 vier parkieten gekocht, helaas zijn Donald en Katrien in de zomer van 2017 kort na elkaar overleden. Donald lag op een ochtend dood in de kooi en Katrien werd enkele weken later ziek. Medicijnen van de dierenarts mochten niet meer baten: enkele dagen later overleed ze in mijn hand....

Parkieten 08-09-18.jpg

Ook de zes vissen in de vijver in de achtertuin heb ik niet in de voorstelronde meegenomen. Ook over hen is te weinig te vertellen. We hebben ze in 2017 gekocht en na een maand waren het er nog maar vijf. Begin december 2018 is de goudvis verdwenen na het bezoek van een reiger. Inmiddels is er anderzijds ook een kleine bijgekomen die 'Baby' heet. Er is nog een vis die een naam heeft en dat is 'Zalmkopje'. 

DSC02161.JPG

'Wie was wie' heb ik tenslotte gemaakt ter ere van onze overleden huisdieren. Uiteraard met de bijbehorende verhalen en foto(s).

Tutje

Tjibbe

Droef

het-hart-van-de-regenboog-2781470.jpg